Gangpaden

Gang- en trapgebieden zijn zogenaamde ‘navigatiezones’. Ze worden gebruikt om van de ene plek in het pand naar het andere te lopen. 

In het geval van een systeemplafond kun je LED Panelen of LED Downlights gebruiken om de zichtbaarheid van de omgeving te vergroten en het pad uit te lichten. Deze zijn eenvoudig te monteren in een systeemplafond en zullen de gang voorzien van genoeg licht. Ook LED Spots kunnen hiervoor gebruikt worden. Deze worden meer gebruikt als sfeerverlichting en zijn een mooie toevoeging aan uw hoofdverlichting. 

In trapopgangen heb je vaak te maken met hoge plafonds. In deze situaties wordt vaak gebruik gemaakt van LED TL armaturen. Deze zijn ook waterdicht en stootvast te verkrijgen als LED Tri Proof armatuur. 

Leddy’s – Onze kennis 
Leddy’s is dé online specialist in ledverlichting en toebehoren. Onze specialisten hebben, door jarenlange ervaring in het toepassen van LED in zakelijke omgevingen, kennis van vrijwel iedere toepassing. Met een zeer ruim assortiment producten kan Leddy’s voor iedere toepassing de juiste producten leveren.

De voordelen van LED  
Door traditionele verlichting te vervangen door ledverlichting bespaar je aanzienlijk op de energiekosten. Ledlampen zijn niet alleen aanzienlijk zuiniger in het verbruik, ze gaan bovendien vele malen langer mee. LED is bovendien onderhoudsvrij en inzetbaar voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om optimale werkomstandigheden, uitstraling of sfeer; er is veel mogelijk met LED. 

Advies over LED  
Onze specialisten staan klaar om je vrijblijvend van advies te voorzien. Van het vervangen van de huidige verlichting met behoud van het armatuur tot het volledig ombouwen naar nieuwe armaturen, onze specialisten denken met je mee. Neem gerust contact met ons op.