Slider

Bij Leddy’s maken wij onderscheid tussen Leddy’s en Leddy’s Specials.

Leddy’s worden standaard “clear” uitgevoerd. En zijn zo zonder coating 100% transparant. Het is de “normale” klassieke verlichting. De Leddy’s zijn er in 2 en 4 watt varianten in verschillende uitvoeringen en lumen.

Op de Leddy’s Specials is een coating aangebracht. Door te spelen met verschillende coatings en vormen wordt een moderne uitstraling gecreëerd die in elke woning past. De Leddy’s Specials worden vaak gebruikt in open armaturen en voegen zo iets eigens toe aan elk design.

Leddy’s

  

Leddy’s Special

 

Met de laagst mogelijke footprint door gebruik te maken van afbreekbare, natuurlijke verpakkingen en slimme transport afspraken met eerlijke leveranciers zorgen we voor een natuurbewuste keuze in verlichting voor in huis.

Op eenzelfde manier werken we aan duurzame LED verlichting voor bedrijven. Denk daarbij aan kantoren, parkeergarages, fabriekshallen en sportaccommodaties. Ook voor deze grote ruimtes bieden we oplossingen op maat. Op onze website Leddy’s voor bedrijven vertellen we je er meer over.

 

Ben je retailer en deel je onze visie over duurzame verlichting tegen eerlijke prijzen? Neem dan contact met ons op. We komen graag met je in gesprek.

Sluit Menu
×