Dé specialist in LED verlichting!

Industrie

Verlichting in industriële omgevingen, zoals voor productielijnen in hallen, moet optimale omstandigheden bieden voor visuele taken en moet daarnaast de veiligheid dienen. Gelijkmatige en goede verlichting helpt ongelukken te voorkomen. Het is voor het menselijk oog bijvoorbeeld moeilijk om bij onvoldoende verlichting uit te maken of een snel draaiende machine al dan niet in bedrijf is.

Bovendien zorgt de juiste verlichting ervoor dat er efficiënt en geconcentreerd wordt gewerkt. NEN EN 12464-1 stelt verschillende verlichtingseisen aan verschillende werkplekken. De verlichtingssterkte in opslagruimten moet bijvoorbeeld minimaal 100 lx zijn, terwijl voor ruw werk 200 tot 300 lx vereist is. Gemiddeld is een minimumwaarde van 500 lx vereist, terwijl voor zeer fijn werk 1000 lx het minimum is.

In de industrie en in werkplaatsen staat de binnenverlichting vaak bloot aan zware belastingen, bijvoorbeeld door stof, warmte of vocht. Zeker onder deze ongunstige omstandigheden is de foutloze werking van iedere individuele lamp onontbeerlijk. Daarom moet bij de aankoop worden gelet op de juiste IP-beschermingsklasse.

LED Highbay
Voor fabriekshallen met een hoogte van het plafond van minimaal 6 meter lenen zich uitstekend voor LED Highbay lampen. Deze zeer heldere lampen geven namelijk tot wel 35.000 lumen lichtopbrengst in een lichtbundel van 60, 90 of 120 graden. 

LED Buizen
De behuizing van uw TL armaturen is van kunststof, ijzer of aluminium. Onder normale omstandigheden gaat deze dan ook decennia mee voordat er enige vorm van slijtage of corrosie ontstaat. De behuizing kan vaak worden hergebruikt, slechts de elektronica is verouderd. De oude elektronische componenten worden verwijderd. Daarvoor in de plaats wordt een externe LED driver en LED buis geïnstalleerd. Het ombouwen van uw TL armaturen is een kwalitatieve oplossing en aanzienlijk voordelige en milieuvriendelijke manier om over te stappen van TL verlichting naar LED.

LED Linear
LED Lineair licht is een goede oplossing voor het vervangen van traditionele TL-buizen, past naadloos in een gebouws structuur, de flexibiliteit is het belangrijkste voordeel, levert ook esthetische toegevoegde waarde aan onze klanten. Lineaire lichten kunnen verzonken gemonteerd worden, opgehangen gemonteerd of op het oppervlak gemonteerd op verschillende installatievereisten.

LED Tri-proof
LED Tri Proof lampen zijn eindeloos te gebruiken. De lampen zijn waterdicht, stofdicht en corrosie-proof. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld parkeergarages, fabriekshallen, tunnels, de voedingsindustrie en kelders. Daarnaast zijn deze LED lampen stootbestendig, waardoor ze ook makkelijk te gebruiken zijn in buitensituaties. De Tri Proof verlichting is een goede vervanger voor de oude TL-buizen.

Wilt u advies over welke verlichting het beste bij uw situatie past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor advies.

Leddy’s – Onze kennis 
Leddy’s is dé online specialist in ledverlichting en toebehoren. Onze specialisten hebben, door jarenlange ervaring in het toepassen van LED in zakelijke omgevingen, kennis van vrijwel iedere toepassing. Met een zeer ruim assortiment producten kan Leddy’s voor iedere toepassing de juiste producten leveren.

De voordelen van LED  
Door traditionele verlichting te vervangen door ledverlichting bespaar je aanzienlijk op de energiekosten. Ledlampen zijn niet alleen aanzienlijk zuiniger in het verbruik, ze gaan bovendien vele malen langer mee. LED is bovendien onderhoudsvrij en inzetbaar voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om optimale werkomstandigheden, uitstraling of sfeer; er is veel mogelijk met LED. 

Advies over LED  
Onze specialisten staan klaar om je vrijblijvend van advies te voorzien. Van het vervangen van de huidige verlichting met behoud van het armatuur tot het volledig ombouwen naar nieuwe armaturen, onze specialisten denken met je mee. Neem gerust contact met ons op.