Dé specialist in LED verlichting!

Over Leddy's

Leddy’s is een groothandel in ledverlichting voor professionals in de elektra branche. 

Leddy’s is ontstaan vanuit Wijnhovens, een installateur van ledverlichting in de zakelijke omgeving. Wijnhovens heeft jarenlange ervaring in het installeren van ledverlichting in tal van verschillende situaties. Doormiddel van het direct aankopen bij geselecteerde producenten in Azië en het zelf importeren van deze goederen kan Leddy’s een breed assortiment van ledverlichting en randaccessoires voeren tegen een eerlijke prijs. Door het elimineren van schakels in de inkoopketen heeft Leddy’s ook meer vat op de kwaliteit, levensduur en gewenste specificaties van producten en komen zo dichter bij de behoefte van de markt.

Na dit jaren voor eigen toepassing te hebben gedaan, en steeds meer verzoeken van andere installateurs te hebben ontvangen, heeft Wijnhovens de keuze gemaakt om onder de naam Leddy’s een groothandel in ledverlichting en toebehoren voor professionals in de elektra branche te beginnen. De opgedane ervaring als installateur wil Leddy’s nu in gaan zetten om andere installateurs en professionals in de elektra branche van dienst te zijn.

Waardepropositie van Leddy's

 • Leddy’s wil de installateur helpen met het vinden van de juiste toepassing voor de situatie van hun klant
 • Vanwege directe inkoop in Azië en lage overheadkosten kan Leddy’s scherpe prijzen hanteren
 • Kwalitatief hoge producten met minimaal 2 jaar garantie
 • Eenvoudig te gebruiken gepersonaliseerd bestelportaal
 • Mogelijkheid om een offerteaanvraag te doen om te bekijken of de prijzen nog scherper kunnen
 • Een uitgebreide LED Academy waarbij onze specialisten hun kennis over brengen op installateurs
 • Een keuzehulp waarbij de installateur de situatie van de eindklant stapsgewijs invoert en de beste toepassingen krijgt voor deze situatie
 • Optioneel: In samenwerking met onze installateur Wijnhovens de volledige inventarisatie en installatie van ledverlichting.

Missie

Een one-stop-shop groothandel in ledverlichting en toebehoren zijn voor elektrotechnische bedrijven en zelfstandige installateurs. Doormiddel van specialistische kennis van producten, korte inkoopketens en brede productassortimenten kunnen wij de installateur ondersteunen en daarmee verduurzaming toegankelijker maken voor haar eindklanten.

Visie

Leddy’s wil installateurs ondersteunen om binnen nu en 10 jaar alle traditionele verlichting om te zetten naar ledverlichting en op deze manier verduurzaming voor de installateur en haar eindklanten toegankelijker te maken.

Kernwaarden van Leddy's

 • Meedenken
  Leddy’s ondersteund installateurs met het vinden van de juiste oplossing voor de situatie van hun eindklanten.
 • Relatie
  Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen Leddy’s. Wij willen niet alleen fungeren als een webwinkel maar onze klanten meer bieden en persoonlijk relaties opbouwen voor de lange termijn.
 • Duurzaamheid
  Wij willen het vervangen van traditionele verlichting naar ledverlichting toegankelijk maken voor iedereen zodat iedereen de kans krijgt een steentje bij te dragen aan ons klimaat.
 • Eerlijke prijs
  Doormiddel van directe inkoop af fabriek en lage overhead kosten kan Leddy’s haar gehele assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden voor installateurs, waardoor er genoeg ruimte voor commercie blijft voor de installateur.
 • Kwaliteit
  Doormiddel van directe inkoop bij producenten heeft Leddy’s controle over de kwaliteit, levensduur en specificaties van haar assortiment. Zo streeft Leddy’s er naar om artikelen van hoge kwaliteit met een lange levensduur te kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs.