Dé specialist in LED verlichting!

Leddy’s LED Academy

In de Leddy’s LED Academy proberen onze experts hun kennis en ervaring te delen met onze klanten. 

Wat betekend Kelvin? Hoeveel Lux moet ik in een bepaalde situatie hebben en waar staat de UGR-waarde voor? Onze experts hebben hun uiterste best gedaan om dit zo zorgvuldig mogelijk voor u op papier te zetten. 

Heeft u vragen die onbeantwoord bleven of wilt u sowieso graag even contact met een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Leddy’s – Onze kennis 
Leddy’s is dé online specialist in ledverlichting en toebehoren. Onze specialisten hebben, door jarenlange ervaring in het toepassen van LED in zakelijke omgevingen, kennis van vrijwel iedere toepassing. Met een zeer ruim assortiment producten kan Leddy’s voor iedere toepassing de juiste producten leveren.

De voordelen van LED  
Door traditionele verlichting te vervangen door ledverlichting bespaar je aanzienlijk op de energiekosten. Ledlampen zijn niet alleen aanzienlijk zuiniger in het verbruik, ze gaan bovendien vele malen langer mee. LED is bovendien onderhoudsvrij en inzetbaar voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om optimale werkomstandigheden, uitstraling of sfeer; er is veel mogelijk met LED. 

Advies over LED  
Onze specialisten staan klaar om je vrijblijvend van advies te voorzien. Van het vervangen van de huidige verlichting met behoud van het armatuur tot het volledig ombouwen naar nieuwe armaturen, onze specialisten denken met je mee. Neem gerust contact met ons op.