Dé specialist in LED verlichting!

Voltage

Volt of Voltage geeft aan hoeveel spanning er op een aansluiting staat. Thuis komt er uit het stopcontact standaard 230 Volt. De meeste lampen zijn geschikt voor deze spanning. Echter zijn er een aantal uitzonderingen. Inbouwspotjes hebben bijvoorbeeld vaak 12 Volt nodig. Om deze hoge wisselspanning om te zetten in een lage wisselspanning heb je een transformator (trafo) nodig. Deze transformator zorgt ervoor dat de stroom wordt omgezet van 230 Volt naar 12 Volt. Een mooi voorbeeld van een transformator is de adapter van je laptop.

Voordeel

Het voordeel van 12 Volt lampen is dat deze langer meegaan, omdat ze op minder spanning werken. Het nadeel hiervan is dat hiervoor een extra transformator (trafo) moet worden gebruikt.

Het voordeel van een 230 Volt lamp ten opzichte van een 12 Volt lamp is dat deze geen transformator (Trafo) nodig heeft. 

Leddy’s – Onze kennis 
Leddy’s is dé online specialist in ledverlichting en toebehoren. Onze specialisten hebben, door jarenlange ervaring in het toepassen van LED in zakelijke omgevingen, kennis van vrijwel iedere toepassing. Met een zeer ruim assortiment producten kan Leddy’s voor iedere toepassing de juiste producten leveren.

De voordelen van LED  
Door traditionele verlichting te vervangen door ledverlichting bespaar je aanzienlijk op de energiekosten. Ledlampen zijn niet alleen aanzienlijk zuiniger in het verbruik, ze gaan bovendien vele malen langer mee. LED is bovendien onderhoudsvrij en inzetbaar voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om optimale werkomstandigheden, uitstraling of sfeer; er is veel mogelijk met LED. 

Advies over LED  
Onze specialisten staan klaar om je vrijblijvend van advies te voorzien. Van het vervangen van de huidige verlichting met behoud van het armatuur tot het volledig ombouwen naar nieuwe armaturen, onze specialisten denken met je mee. Neem gerust contact met ons op.