Retail

Verlichting speelt een centrale rol in het vormgeven van de juiste uitstraling van iedere winkel. Een sfeervol verlichte etalage prikkelt klanten om binnen te komen, terwijl spots en downlights het assortiment letterlijk en figuurlijk uitlichten.

Het karakter dat een winkel uitstraalt, prikkelt de interesse van klanten. Die aantrekkingskracht wordt al gecreëerd op het moment dat de klant voor de winkel staat. De juiste verlichting geeft de sfeer en inrichting van de winkel weer.

Goede gevel- en displayverlichting trekt klanten naar de etalage toe. Een etalage die er tiptop uitziet trekt meer klanten aan. Door gebruik te maken van LED Railspots worden bepaalde gebieden in de winkel extra uitgelicht. Deze fraai uitziende en eenvoudig te monteren spots zijn verplaatsbaar, kantelbaar en verwijderbaar. Ideaal dus voor het uitlichten van displays, etalages en presentatietafels.

Maak daarnaast gebruik van LED Downlights die een hoge lichtopbrengst hebben en de gehele ruimte goed en direct verlichten. Zowel de LED downlights als de LED spots verbruiken minder energie dan conventionele verlichting, hebben een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Persoonlijk advies en/of hulp bij installatie nodig? Neem contact op met onze retail-specialisten. 

Leddy’s – Onze kennis 
Leddy’s is dé online specialist in ledverlichting en toebehoren. Onze specialisten hebben, door jarenlange ervaring in het toepassen van LED in zakelijke omgevingen, kennis van vrijwel iedere toepassing. Met een zeer ruim assortiment producten kan Leddy’s voor iedere toepassing de juiste producten leveren.

De voordelen van LED  
Door traditionele verlichting te vervangen door ledverlichting bespaar je aanzienlijk op de energiekosten. Ledlampen zijn niet alleen aanzienlijk zuiniger in het verbruik, ze gaan bovendien vele malen langer mee. LED is bovendien onderhoudsvrij en inzetbaar voor meerdere doeleinden. Of het nu gaat om optimale werkomstandigheden, uitstraling of sfeer; er is veel mogelijk met LED. 

Advies over LED  
Onze specialisten staan klaar om je vrijblijvend van advies te voorzien. Van het vervangen van de huidige verlichting met behoud van het armatuur tot het volledig ombouwen naar nieuwe armaturen, onze specialisten denken met je mee. Neem gerust contact met ons op.